Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Itse ei tarvitse ajatella mitään, kun Matti tekee sen meidän puolesta

Hollolan Well-Net Oy on Hollolassa toimiva 1996 perustettu levy- ja teräsrakenteita valmistava alihankintayritys. Firman erikoisalaa ovat ruostumattomien ja haponkestävien ohutlevytuotteiden, altaiden, koteloiden, teräsrakenteiden ja varusteluosien valmistus sekä lasikuulapuhallukset.

”Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat, käsipyyhe- ja wc-paperit sekä liikelahjat hoidettu Apacin kautta”, toimitusjohtaja Sami Westman kertoo.

Toimii kuin automaatti

Westmanin mielestä on helppoa, kun ei tarvitse itse ajatella kuinka paljon esimerkiksi hygieniatuotteita on varastossa. Apac tarkistaa säännöllisesti tilanteen ja palvelu toimii kuin automaatti.

”Enää ei tarvitse pumppukannua päristellä tuolla, kun on kunnon vehkeet ja saippua suoraan vaahtona. Laitteisiin ei tarvitse edes koskea. Tämä kaikki tarkoittaa myös selkeää säästöä ja onhan se ekologisempaakin. Itse ei tarvitse stressata mistään.”

Liikelahjat hyvä lisä palveluun

Apacin tarjoamat liikelahjat ovat olleet Hollolassa asiakkaiden suosiossa, kun mukaan on lähtenyt tekstiiliä ja tavaraa Well-Net Oy:n omalla logolla.

”Nyt taitaa olla tilauksessa pipoja. Aiemmin ollaan tilattu kaikenlaista, t-paitaa, sytkäreitä ja termosmukeja ainakin. Niitä ollaan annettu asiakkaille. Ja hyvin on kelvannut”

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy