Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Käsipyyheannostelijat takaavat hygienian. Käsien pesun tärkeä osa-alue on käsien kunnollinen kuivatus. Tutkimusten mukaan ihmisten luotto elektronisiin kuivaajiin on alentunut ja kertakäyttöisten käsipyyhkeiden suosio kasvanut. Valikoimistamme löydät kauniit, tukevat sekä kestävät käsipyyheannostelijat kaikkiin yrityksesi toimipisteisiin. Tutkitusti laadukkaat annostelijamme ovat lukittavia eli ne soveltuvat loistavasti niin julkisiin kuin yksityisiin tiloihin. Tuotteet kestävät myös kosteutta ja ne kannattavat sijoittaa aina pesupisteiden lähettyville kuten keittiö- sekä wc-tiloihin.  

Näytetään ainoa tulos

Laadukas pyyhejärjestelmä 

Käsipyyheannostelijan verkkovahvistettu pyyhe on kertakäyttöinen. Likaiset sekä puhtaat pyyhekasetit on erotettu toisistaan hygieenisen käytön varmistamiseksi. Jokainen käyttäjä saa puhtaan pyyhkeen, joka on suunniteltu riittämään sopivasti käsien kuivaamiseen. Erittäin imukykyinen tuote on mukava käyttää ja hellä iholle. Käsipyyheannostelijat ovat helppokäyttöisiä sekä kosketusvapaita, jolloin pystytään ehkäisemään bakteerien sekä virusten leviäminen pintakosketuksesta. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy