Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Saippua-annostelijat
Käsitteleekö yrityksesi henkilökunta liimoja, öljyjä tai muita vastaavia tuotteita, joita on vaikea saada puhdistettua käsistä? Meiltä löydät teollisuuskäyttöön sopivat niin keskivaikeaan kuin erittäin vaikean lian poistoon tarkoitetut käsisaippuat. Vai onko suurin käyttäjäkunta lapset tai muut herkkäihoiset, jotka tarvitsevat tehokkaan, mutta erittäin hellävaraisen tuotteen käsienpesuun? Hellävaraisten saippuoiden käyttökohteina toimivat niin päiväkodit, koulut kuin kauppakeskuksetkin. Valikoimassamme on molempiin yllä mainittuihin tilanteisiin sopivat tuotteet sekä kaikkea niiden väliltä.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Käsisaippuat ovat hygieeniset käyttää kosketusvapaiden käsisaippua-annostelijoiden kanssa. Näin ollen ne minimoivat bakteerien sekä virusten siirtymisen pintakosketuksen kautta. Tutustu verkkokauppaamme ja löydä juuri sinun yrityksellesi soveltuvat käsienpesutuotteet.

Vaihtoehtoja joka tarpeeseen 

Ammattimaiseen teollisuuskäyttöön tarkoitetut keskivaikean sekä vaikean lian pesuaineet löydät nopeasti verkkokaupastamme. Tuotteet ovat tutkitusti erittäin tehokkaita ja riittoisia. Myös hajusteettomia sekä hellävaraisia herkän ihon saippuoita löydät useaan eri tarkoitukseen. Ja jos kaipaat hivenen tuoksua sekä ylellisyyttä käsienpesuhetkeen, valikoimassamme on myös miedosti tuoksuva käsisaippua. Korkean hygienian vaatimuksia täyttämään voit tilata yrityksellesi antiseptisen käsisaippuan.  

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy