Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Jokaisella kosketuspinnalla on valtava määrä erilaisia bakteereja sekä viruksia, jotka voivat olla uhka hyvinvoinnillemme. Koskettelemme jatkuvasti likaisia ovenkahvoja, näppäimistöjä tai vaikkapa valokatkaisimia. Pysäytä pöpöjen voittokulku sijoittamalla kriittisiin paikkoihin, kuten esimerkiksi yrityksen ulko-oven lähistölle, nopeakäyttöinen sekä hygieeninen käsidesiannostelija. Valitessasi kosketusvapaan käsidesiannostelijan estät myös pintojen kautta tapahtuvan tarttumisriskin. Tilaa nyt juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva käsidesi tai käsihuuhde nopeasti ja vaivattomasti meiltä. Verkkokaupastamme löydät laajan valikoiman käsidesejä eri tarpeisiin. 

Näytetään kaikki 5 tulosta

Monet mahdollisuudet 

Valikoimamme käsittää eri tarkoituksiin soveltuvia käsidesejä. Pumppupulloista spraypulloihin sekä kosketusvapaisiin käsidesiautomaatteihin. Käsidesin koostumuksen voit valita juuri yrityksellesi sopivaksi käsidesigeelistä käsidesivaahtoon. Kaikki käsidesimme ovat nopeavaikutteisia sekä tehokkaita, ollen kuitenkin samalla erittäin hellävaraisia herkällekin iholle. Löydät valikoimastamme myös alkoholittomat versiot. Käsidesigeeli sekä käsidesihuuhde imeytyvät nopeasti tappaen samalla 99,99% bakteereista. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy