Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Betco

Kun etsit laadukasta tuotesarjaa hygieniatuotteista, tutustu Betco-tuoteperheeseen. Sarja sisältää mm. laadukkaat ja hinnaltaan kilpailukykyiset saippuat, desinfiointiaineet, annostelijat sekä Ocean Breeze-ilmanraikastimet. Kaikki tuotteet ovat tutkitusti hellävaraisia. Betco-annostelijat ovat ulkonäöltään tyylikkäitä sekä kestäviä.
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Hellävarainen sekä tehokas

Betco -sarjan nopeasti kuivuva etyylialkoholipohjainen desinfiointivaahto on erittäin tehokas. Se tappaa 99,99% bakteereista 15 sekunnissa. Valumaton vaahto on miellyttävä käyttää ja säästää huoneen seinä- sekä lattiapintoja roiskeilta. Betco-tuoteperheeseen kuuluu myös erittäin hellävarainen alkoholiton käsidesi. Jos taas tarvitset raikkaan tuoksun huoneeseen tai toimitiloihin, on valintasi Betco vesipohjainen ilmanraikastin. Tuote eliminoi hajuja ja jättää jälkeensä raikkaan luonnollisen tuoksun.

Tutustu ja tilaa

Verkkokauppamme laajasta valikoimasta löydät tarvitsemasi Betco-tuotteet. Toimitamme tilauksesi nopeallakin aikataululla minne päin Suomea tahansa. Ota rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää. Apac Oy on yrityksesi luottokumppani kaikissa hygienia- sekä puhtausasioissa.

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy