Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Logomatot yrityksesi logolla. Haluatko antaa yrityksesi tiloista mieleenpainuvan sekä viimeistellyn kuvan? Silloin logomatot ovat juuri oikea ratkaisu. Voit tilata eri tiloihin sopivat logomatot haluamallasi painatuksella sekä yrityksesi brändiväreillä. Personoi matto ja brändää siis myös yrityksesi sisätilat. Kun asiakas astuu toimitiloihisi sisälle, toivottaa yrityksesi logolla koristeltu matto hänet tervetulleeksi. Logomatot myös estävät kuran, hiekan sekä muun lian liikkumisen tiloista toiseen. Lisäksi ne vaientavat kaikumisefektiä sekä korkojen kopinasta syntyvää ääntä. 
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Monet vaihtoehdot 

Logomatot sopivat hyvin esimerkiksi aula- tai toimistotiloihin. Lähetä meille haluamasi logo ja kerro millaiseen tilaan matto on tarkoitettu. Mieti myös minkä kokoinen sekä värinen mattosi saa olla. Teemme logomatosta juuri niin uniikin kuin sinä ja yrityksesi tarvitsevat. Logomatot ovat kulutusta kestävää pitkäikäistä materiaalia.  

Tilaa nyt  

Älä mieti turhia, vaan tilaa logomatot nyt meiltä. Tutustu samalla myös muihin mattoihimme sekä täydennä yrityksesi puhtaus- sekä hygieniatuotteet verkkokaupastamme. Halutessasi lisätietoja tai suunnitteluapua logomaton kanssa, ota yhteyttä edustajaamme tai asiakaspalveluumme. Yhdessä voimme luoda viimeisen silauksen yrityksesi sisustukselle. Toimitamme nopeasti tarvitsemasi tuotteet toimipisteellesi Suomessa. Apac Oy on luotettava ja pitkäaikainen yhteistyökumppani yrityksellesi. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy