Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Desinfiointiliinat ovat tehokas tapa saada sekä kädet että ympäristö nopeasti hygieeniseksi. Monissa yrityksissä, joissa asiakasvaihtuvuus on nopeaa, liinat ovat asiakasystävällinen tapa huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Desinfiointiliinat ovat kätevä ratkaisu ostoskärryjen kädensijojen puhdistamiseen kaupoissa sekä kuntosalilaitteiden nopeaan desinfiointiin aina käyttäjien vaihtuessa. Myös kauppojen pullonpalautuspisteen läheisyyteen kannattaa sijoittaa paketti desinfiointiliinoja. Toimistotiloissa taas on kätevä pyyhkäistä tuolin käsinojat tai kädet aina ennen kun aloittaa tietokoneella työskentelyn.  

Näytetään ainoa tulos

Nopea ja tehokas 

Desinfiointiliinojen avulla voit pyyhkäistä sekä kädet että ympäristön pinnat vaivattomasti ja nopeasti. Hygieeninen pyyhe on helppo säilyttää työpisteellä tai ottaa mukaan matkalle, kuntosalille tai vaikka autoon. Liinat ovat pakattuna käteviin purkkeihin, jolloin ne eivät valuta tai sotke ympäristöä eikä esimerkiksi kassin sisältöä. Tuote tehoaa 30 sekunnissa ja desinfiointiliinat tappavat jopa 99,99% yleisimmistä bakteereista. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy