Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Katubaarin luottokumppani

Katubaari Axu

Katubaari Axu on Tampereen Kalevassa toimiva kortteliravintola, joka tarjoaa asiakkailleen ruokaa, virvokkeita, kesäterassin, elävää musiikkia ja taidenäyttelyitä. Apac Oy toimittaa ravintolalle hygieniatarvikkeet asiakkaiden ja ravintolan työntekijöiden käyttöön. Myös ravintolan koeastianpesuaineet tulevat Apac Oy:ltä.

“Olen Apacille varmasti pieni asiakas, mutta minun asiani hoidetaan niin loistavan hyvin, että sellaista harvoin kokee. Minusta tuntuu, että minuun keskitytään täysin”, yrittäjä Martti Heikkuri kehaisee.

Katubaari Axu ja Apac ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2017 alkaen.

“Kun yhteyshenkilömme on Tampereella päin käymässä, hän soittaa, tarvitsenko jotain ja tuo tarvikkeet itse sisälle asti. Arvostan tällaista henkilökohtaista palvelua. Lisäksi hän tulee aina ajan kanssa käymään ja jää myös rupattelemaan”, yrittäjä Martti Heikkuri kertoo.

Hygienian tärkeys korostunut

Aluksi Apac toimitti Katubaari Axulle vaahtosaippuat, mutta yhteistyö on laajentunut vuosien varrella ja nyt se kattaa myös käsidesit, hajunsyöjät sekä käsipyyhe- ja wc-paperit annostelijoineen. Tuotteita on helppo tilata ja ne toimitetaan nopeasti, mikä on kiireisen yrittäjän pelastus.

“Näen hygienia-asian ravintola- ja baariolosuhteissa erittäin tärkeänä. Se on korostunut nyt koronan vuoksi entisestään. Yrittäjällä on miljoona asiaa mietittävänä, joten arvostan sitä, että hygieniatarvikkeiden toimittajana on oikea kumppani, joka tietää, mitä tarvitsen”, Heikkuri pohtii.

Monipuoliset palvelut

Heikkuri arvostaa Apacin asiantuntemusta ja kokonaisvaltaista palvelua.

“Kaikki laitteet asennettiin paikoilleen ja selvitettiin, mitä hygieniatuotteita meidän kannattaisi käyttää. Myös käsisaippuateline siirrettiin loogisempaan paikkaan, jotta se on asiakkaille helpompi käyttää. Juuri tällaista asiantuntemusta arvostan,” Heikkuri kertoo.

Hän piti myös siitä, että vanhoja, toimivia laitteita ei tarvinnut korvata uusilla.

“Meillä oli vanhat paperiannostelijat, mutta Apacilta löytyi tähän adapteri, jotta saimme sen toimimaan heidän tuotteidensa kanssa. Heillä oli tarjota myös baarin wc-tiloihin erinomaisesti soveltuva hajunsyöjä, joka ei peitä hajua vaan poistaa sen. Tämä tuote on ollut ehdottomasti hintansa väärti.”

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy