Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Desinfioiva käsisaippua. Joskus on tilanteita tai toimipaikkoja, joissa ainoa oikea vaihtoehto hygienian säilyttämiselle on desinfioiva käsisaippua. Valikoimassamme on tehokas, mutta iholle hellävarainen tuote. Desinfioiva käsisaippua on tarkoitettu vaativan hygienian yrityksien työntekijöiden käsien pesuun. Kuten esimerkiksi ruuankäsittelyyn keskittyvät yritykset, niin kuin leipomot ja keskuskeittiöt sekä vanhustenhoitoyritykset. Tuote pesee ja desinfioi kädet puhtaiksi, raikkaiksi sekä hygieeniseksi, ehkäisten samalla bakteerien sekä virusten leviämisen käsiteltäviin tuotteisiin tai raaka-aineisiin. 

Näytetään ainoa tulos

Koostumus 

Väriaineeton ja vaahtoava desinfioiva käsisaippua on hellä herkällekin iholle päivittäiseen käyttöön. Vaahto on täyteläistä ja riittoisaa, yksi painallus riittää yhteen pesukertaan.  

Yhteensopivat tuotteet 

Desinfioivan käsisaippuan kanssa yhdessä suositeltavat tuotteet löydät valikoimastamme. Kosketusvapaa käsisaippua-annostelija pitää huolta, ettei bakteerit tai virukset pääse leviämään annostelijan pinnalta. Kauttamme voit tilata myös käsien kuivaamiseen soveltuvat käsipaperit sekä käsipaperitelineet. Lisäksi valikoimastamme löytyy useampi erilainen tehokas, mutta hellävarainen käsidesi.  

Tilaa nyt 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai edustajaamme ja yhdessä voimme löytää ratkaisut juuri sinun yrityksesi hygienian sekä puhtauden ylläpitoon. Tutustu verkkokauppamme valikoimiin ja tilaa yrityksesi tarvitsemat tuotteet Apac Oy:ltä. Olemme yrityksellesi pitkäaikainen sekä luotettava kumppani toimitilojen sekä henkilöstön hygienia- ja puhtauden ylläpitoon tarvittavissa tuotteissa. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy