Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Tehokkaat tuotteet hajunpoistoon niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Valikoimastamme löydät hajunpoistotuotteita geelinä ja sprayna. Ilmanraikastinannostelijoilla tuotetta vapautuu tasaisesti ilmaan poistaen pahoja hajuja. Varsinkin lemmikkieläimien omistajat sekä urheilua harrastavat tietävät, kuinka vaikea on päästä eroon pahoista hajuista. Märkä koira auton takapenkillä, kissanpissat sohvassa tai vaikkapa jääkiekkoa harrastavan teinin urheiluvarustekassi, kaikkien näiden haju saattaa tuntua ikuisesti pinttyneeltä. Myös siistijän työ saattaa joskus vaatia tilojen raikastamista tai vaikka autohuollon huoltajien pitää raikastaa auton sisätilat tupakoitsijan jäljiltä. Kotioloissakin vaatehuoneet tai -kaapit saattavat joskus kaivata hajunpoistoa.  Kaikkiin näihin löytyy ratkaisu meidän verkkokaupastamme. Hajunpoistajat, jotka poistavat ja neutralisoivat pahat hajut pysyvästi. Tuotteet ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä niin ammatti- kuin yksityiskäyttöön. 

Näytetään tulokset 1–12 / 18

Tehokkaat tuotteet hajunpoistoon

Tuotteistamme löytyy geelimäinen hajunpoistaja, joka poistaa hajut erittäin tehokkaasti. Hajunpoisto on täysin myrkytön luonnontuote ja soveltuu käytettäväksi myös lemmikkien läheisyydessä. Hajunpoisto toimii kaikenlaisille hajuille, niin orgaanisille kuin kemiallisillekin. Geeliä löytyy raikkaan omenan tuoksuisena sekä hajusteettomana niille, jotka kaipaavat vain puhtauden tuoksua. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy