Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Leipomo-kahvilassa puhtaus on puoli ruokaa

Lahdessa toimiva leipomo-kahvila Muta ja Kakku on käyttänyt Apacin hygieniatarvikkeita jo vuosia.

“Puhtaus on puoli ruokaa. Ihmiset tulevat tänne syömään ja nauttimaan tuotteista, joten on ensiarvoisen tärkeää, että hygieniataso on korkea. Sen vuoksi oikean kumppanin löytäminen on ollut meille merkittävä asia“, kertoo leipomoyrittäjä Tuua Jäppinen.

Apac toimittaa leipomo-kahvilalle vaahtosaippuat, käsidesit, wc-paperit, käsipyyhepaperit, hajunpoistajat sekä koneastianpesuaineet. Myös laitteiden asennukset toteutettiin Apacin toimesta.

“Minulla on paljon muistettavaa, joten arvostan asioimisen helppoutta. On hienoa, että minun ei tarvitse kuin soittaa yhteyshenkilölle, joka tietää tasan tarkkaan meidän tilanteemme. Tuotteet tulevat aina todella nopeasti”, Jäppinen kiittelee.

Aloittelevan yrittäjän valinta

Yhteistyötä on tehty vuodesta 2018 alkaen, jolloin Muta ja Kakku oli uusi yritys.

“Aloittelevana yrittäjänä kaikki oli uutta ja ihmeellistä. Apacin edustaja kävi kertomassa meille tuotteista, ja koska kaikki sujui niin mutkattomasti, päätimme aloittaa yhteistyön. Apacin asiakaslähtöisyydestä tulee sellainen olo, että kaikki ratkaisut on mietitty minua varten, ei heidän tilipussiaan varten”, Jäppinen kuvailee.

Yhteistyö alkoi kartoituskäynnillä, jonka aikana etsittiin juuri sopivat ja kustannustehokkaimmat tuotteet leipomokahvilan tarpeisiin.

“Tuotteet ovat ihanan tuntuisia. Itselläni on allergiset kädet, joten arvostan laadukkaita ja herkälle iholle sopivia tuotteita. Myös käsidesit ovat miellyttäviä ja tuoksuttomia.”

Apac on ajan hermolla

Jäppinen arvostaa myös sitä, että heille tarjotaan uusia tuotteita, jotka voisivat sopia heidän yritystoimintaansa.

“Apac auttaa minua hoitamaan sitä puolta, mikä ei ole omaa vahvinta osaamisaluettani ja tarjoaa ajankohtaisia ja uusia tuotteita. Yritys on aina ajan hermolla.”

Korona-aikana hygieniatuotteiden merkitys on korostunut kaikilla aloilla, mutta ennen kaikkea sen merkitys näkyy kahvilatoiminnassa.

“Ihmiset ovat aikaisempaa tarkempia hyvästä käsihygieniasta. On hienoa, että voimme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita. Sillä on iso vaikutus mielikuvaan, joka yrityksestämme muodostuu”, Jäppinen kertoo.

“Yhteistyö jatkuu ilman muuta myös tulevaisuudessa, sillä kaikki on toiminut niin hyvin. Suosittelemme yhteistyötä Apacin kanssa myös muille yrityksille!”

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy