Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Käsipaperit ovat tutkitusti kaikkein hygieenisin tapa kuivata kädet pesun jälkeen. Käsipaperit eivät levitä bakteereja eivätkä viruksia, koska tuotetta ei käytetä uudestaan, vaan se laitetaan heti käytön jälkeen roskikseen. Käsipaperi onkin siis paras vaihtoehto vaativan hygienian tiloihin, kuten esimerkiksi ruuankäsittelyyn tai vanhustenhuoltoon. Myös päiväkodit sekä muut lasten toimintaa keskittyvät yritykset käyttävät käsipaperia sen helppokäyttöisyyden sekä hygienian vuoksi. Lapsi on helppo opettaa ottamaan yksi paperi tarvittaessa. Toisin kuin esimerkiksi pyyherullasta, jota lapsi saattaa kiskoa tarpeettoman määrän esille annostelijasta.  Valikoimistamme löytyy useampaa eri käsipaperia eri käyttötarkoituksiin ja tiloihin. 

Näytetään kaikki 4 tulosta

Helppo käyttää 

Käsipaperitelineet ovat helppo täyttää käsipaperilla aina tarpeen tullen. Annostelijaan mahtuu yleensä 2-3 nippua kerrallaan, jolloin täyttöväli harvenee. Käsipaperin saa otettua annostelijasta myös yhdellä kädellä, jolloin mahdollista pintakosketusta syntyy mahdollisimman vähän. Käsipaperit ovat helppo ratkaisu moneen eri tilaan.

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy