Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Tutustu verkkokauppamme valikoimiin tai ota yhteyttä edustajaamme. Yhdessä voimme suunnitella suuri sinun yrityksesi tilojen viimeistelyn erityyppisten mattojen avulla. Tilauksesta voimme tehdä juuri sinun toiveidesi mukaiset kuramatot, eteismatot sekä käytävämatot. Katso myös muut vaihtoehdot yrityksesi hygienia- sekä puhtauden ylläpitoon. Apac Oy on pitkään alalla toiminut luotettava kumppani yrityksellesi.  
Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Kuramatot 

Suomen vaihtelevissa keleissä kengissä kulkeutuu sisälle hiekkaa, kuraa sekä roskaa. Kun haluat antaa yrityksestäsi edustavan sekä siistin yleiskuvan asiakkaille ja henkilökunnalle, tarvitsee yrityksesi eteinen kuramaton. Kuramatot pitävät huolta tilojen siisteydestä, estämällä kuran sekä hiekan kulkeutumisen eteistiloja pidemmälle. Valikoimassamme on lukuisia erilaisia kuramattoja eri tarpeisiin. Mattojen koon voi suunnitella itse omien tilojen vaatimusten mukaisesti, jolloin yleisilmeestä tulee siisti sekä toimiva. Myös värivaihtoehtoja on lukuisia. 

Käytävämatot 

Yrityksesi yleisilme saa viimeisen silauksen siistillä käytävämatolla. Käytävämatot pitävät osaltaan huolta siisteydestä ehkäisemällä hiekan ja kuran siirtymistä tiloista toiseen. Käytävämatot hiljentävät kovia ääniä sekä vaientavat kaikumisefektin. Laadukkaat käytävämatot soveltuvat hyvin kovaankin kulutukseen ja ovat suunniteltu julkisiin tiloihin. Tuotteita löytyy eri kokoisiin tiloihin aina tarpeen mukaan. 

Eteismatot 

Toivota asiakkaasi tervetulleeksi yrityksesi tiloihin kauniin eteismaton kanssa. Eteismatot luovat viimeisen silauksen sisustukselle ja täydentävät yrityksesi antamaa kuvaa asiakkaille. Eteismatot hiljentävät myös kaikumista sekä korkojen kopinaa. Muista myös tyylikkäät logomatot eteiseen. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy