Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Konsertti- ja tapahtumatalo luottaa Apacin laatutuotteisiin

Lahdessa toimiva Sibeliustalo on konsertti- ja tapahtumatalo, jossa vierailee paljon väkeä vuosittain. Sen vuoksi myös hyvän hygienian ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää.

“Etenkin vallitsevassa tilanteessa on todella tärkeää, että wc-tiloista ja yleisistä tiloista löytyy asiakkaille sopivat puhdistus- ja desinfiointiaineet. Saamme siten myös turvallisuutta pidettyä yllä ja noudatettua annettuja määräyksiä ja suosituksia,” kertoo palvelujohtaja Jarno Kelo.

Apac toimittaa Sibeliustalolle käsisaippuat, käsidesit ja ilmanraikastimet. Yhteistyö on alkanut jo vuonna 2013. Apac on hoitanut myös annostelijoiden asennukset Sibeliustalon tiloihin.

“Arvostamme ennen kaikkea loistavaa asiakaspalvelua ja laadukkaita tuotteita sekä palvelun helppoutta”, Kelo toteaa.

Ympäristöasiat keskiössä

Apacilta on löytynyt oikeat tuotteet juuri Sibeliustalon tarpeisiin

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin”, Kelo kiittelee.

Apacin yhteyshenkilö Matti Forsell käy paikan päällä säännöllisesti ja tarkistaa varastotilanteen. Näin Sibeliustalon ei tarvitse ylläpitää suurta varastoa, mutta tuotteita on aina riittävästi.

“Jos tulee akuutti tilanne, pystyn soittamaan suoraan Matille ja saamme tuotteet parhaimmillaan samana päivänä.”

Yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa

“Olemme olleet Apacin palveluun ja tuotteisiin erittäin tyytyväisiä. Matti on huipputyyppi, jonka kanssa on mukava tehdä yhteistyötä”, Kelo kiittelee.

Hän arvostaa myös sitä, että Apac suosittelee heille uusia tuotteita. Esimerkiksi saippuat ja käsidesit vaihdettiin vaahtoaviin, joten ne ovat riittoisampia ja myös miellyttävämpiä käyttää.

“Voin suositella Apacia lämmöllä, mikäli haluaa kumppanilta vaivatonta ja mutkatonta palvelua, hyvät aineet ja tyylikkäät laitteet.”

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy