Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Saippuat ja paperit kuntoon kätevästi mökkireissulla

Kauppakeskus Tuulonen

Kauppakeskus Tuulonen on ollut Apacin asiakas jo yli 10 vuotta. Apac toimittaa kauppakeskukselle muun muassa käsisaippuat ja -desit sekä hajunpoistajat ja pyyheannostelijat.

Kauppakeskus Tuulonen sijaitsee Hämeenlinnassa valtateiden 10 ja 12 risteyksessä. 

“Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta. Etenkin korona-aikana tämä on korostunut, sillä asiakkaat odottavat sitä, että on puhdasta, hygieniatuotteet ovat kunnossa ja laitteet pelaavat”, Jari Päivärinta kertoo.

Henkilökohtaista palvelua ja laadukkaat tuotteet

Jari Päivärinta arvostaa Apacin toiminnassa ennen kaikkea henkilökohtaista palvelua, joka on heidän kohdallaan poikkeuksellisen hyvää.

“Yhteyshenkilömme kesänviettopaikka on lähellä kauppakeskusta, joten hän käy aina ohimennessään varmistamassa, että kaikki laitteet ja aineet ovat kunnossa. Yhteistyö toimii siis erittäin hyvin,” Jari Päivärinta kiittelee.

Päivärinta on tyytyväinen myös laadukkaisiin, miellyttäviin tuotteisiin ja kilpailukykyisiin hintoihin. Myös palvelun nopeus ja helppous saavat osakseen kiitosta.

“Olisimme olleet monessa tilanteessa pulassa, jos meillä ei olisi näin hyvää yhteistyötä Apacin kanssa. Asiakkaat jättävät herkästi palautetta, jos jokin laite on rikki tai pesuaine lopussa. Nämä ovat asiakkaille tärkeitä asioita, joten on erittäin tärkeää, että meillä on luotettava kumppani hygieniatarvikkeiden toimittajana.”

Kaikkiin tarpeisiin löytyy apu

Päivärinta arvostaa myös sitä, että yhteydenotto Apaciin on aina vaivatonta ja vastaus tulee nopeasti. 

“Oli tarpeemme mikä tahansa hengityssuojaimista jäteastioihin, otamme yhteyttä Apaciin. Nyt myös lasten leikkipaikalle saatiin lapsille sopivat käsidesiannostelijat, jotka ovat hieman matalammalla ja sisältävät lapsille sopivaa käsidesivaahtoa”, Päivärinta kertoo.

Yhteistyö tulee jatkumaan myös tulevaisuudessa.

“Apac toimittaa juuri meille parhaiten sopivat tuotteet eikä etsi sitä ratkaisua, mikä on heille katteellisesti paras. Aiomme jatkaa yhteistyötä pitkälle tulevaisuuteen, sillä meillä ei ole mitään syytä vaihtaa toiseen toimijaan.”

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy