Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Meiltä saat käsidesiannostelijat sekä käsidesiautomaatit kaikkiin tarpeisiin nopeasti ja edullisesti. Valikoimiimme kuuluvat painettavat ja kosketusvapaat käsidesiannostelijat sekä käsidesiautomaatit, jotka voidaan kiinnittää seinään huomaamattomasti tarrakiinnityksellä tai ruuvilla. Annostelijat ovat helppo ja nopea täyttää hygieenisillä täyttöpakkauksilla.  

Näytetään kaikki 10 tulosta

Täytä annostelija geelimäisellä tai vaahtomaisella käsidesillä

Voit valita geelimäisen käsidesin tai etyylialkoholipohjaisen desinfiointivaahdon tarpeesi mukaan. Käsidesimme kuivuvat nopeasti ja tappavat peräti 99,9% bakteereista ollen samalla hellävaraisia iholle. Kosketusvapaat käsidesiannostelijat sekä käsidesiautomaatit ovat hygieeniset, koska annostelijaa käytettäessä ei tarvitse koskettaa itse tuotetta. Tarjoat yrityksesi asiakkaille sekä työntekijöille turvallisen asiointiympäristön tuotteidemme avulla. Ja samalla pidät huolta yrityksesi positiivisesta brändimielikuvasta. 

Käsidesiautomaatit sekä käsidesiannostelijat ovat erinomaisia hinta-laatusuhteeltaan. Tuotteitamme löytyy lukuisista julkisista tiloista kuten kauppakeskuksista, kuntosaleilta sekä ravintoloista ympäri Suomea.  

Nopea ja vaivaton toimitus 

Meiltä saat myös Purell käsiendesifiointiaineet sekä -vaahdot, täyttöpussit ja pumppupullot. Voimme sopia juuri sinun yrityksellesi sopivan määräajan toimittaa täyttöpussit käsidesiannostelijoihin ja käsidesiautomaatteihin, jolloin sinun ei tarvitse miettiä pääseekö tuote loppumaan kesken. Ja menekin yllättäessä, toimitamme pikaisellakin aikataululla tuotteet yrityksellesi varastoltamme Pälkäneeltä. 

Kaikki yrityksesi hygieniatuotteet 

Olemme alalla pitkään toiminut luotettava kumppani. Ota yhteyttä ja sovitaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivat ratkaisut. Tutustu nettisivujemme kautta lukuisiin eri tuotteisiimme. Asiakaspalvelumme sekä edustajamme vastaavat mielellään, jos sinulla on jotain lisäkysymyksiä. Voit tilata käsidesiannostelijoiden sekä käsidesiautomaattien lisäksi yrityksesi kaikki tarvittavat hygieniatuotteet Apac Oy:ltä. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy