Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Jos yrityksesi toimitiloissa on suihkutilat, on nestesaippua aivan ehdoton valinta. Nestesaippuan avulla puhdistat niin kädet, vartalon kuin hiuksetkin hellävaraisesti ja se pitää ihosi pehmeänä. Valikoimassamme on niin hajusteeton kuin hivenen ylellisyyttä suihkuhetkeen tuova miedosti hajustettu nestesaippua. Tuotteet soveltuvat loistavasti esimerkiksi kuntosaleihin, kylpylöihin sekä uimahallien yleiskäyttöön. Myös yrityksesi työntekijät arvostavat varmasti suihkuhetkeä vaikkapa pyörällä kuljetun työmatkan tai rankan työnpäivän päätteeksi. 

Näytetään kaikki 3 tulosta

Hellävaraiset sekä ihoa hoitavat nestesaippuat löydät valikoimastamme. Huolehdi yrityksesi työntekijöiden sekä asiakkaiden hyvinvoinnista hankkimalla heille monikäyttöinen nestesaippua pesu- ja suihkutiloihin.

Tilaa nyt 

Tutustu verkkokauppamme valikoimiin ja tilaa yrityksellesi sopivat nestesaippuat. Jos et ole aivan varma mitä yrityksesi tarvitsee, ota edustajaamme yhteyttä ja löydämme yhdessä sopivat ratkaisut. Muista myös tarkistaa yrityksesi tilanne käsipapereiden sekä niiden annostelijoiden suhteen ja tarpeen mukaan tilata lisää. 

Varmista, että yrityksesi puhtaus sekä hygienia on pääasia ja tilaa toisiaan täydentävät tuotteet meiltä. Apac Oy toimii yrityksesi luotettavana ja pitkäaikaisena kumppanina hygieniatuotteiden laajassa maailmassa. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy