Hoidamme kaiken puolestasi - tuotteiden toimitus jopa saman päivän aikana!

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Gojo

Gojo on maailmalaajuinen hygieniatuotteiden valmistaja. Moneen eri tarpeeseen suunnitellut saippuat sekä niiden annostelijat ovat yrityksesi peruskivi. Gogo -tuotteiden avulla pidät huolta toimitilojesi hygieniasta ja ehkäiset virusten sekä bakteerien leviämisen. 

Näytetään tulokset 1–12 / 21

Vaikeaankin likaan 

Teollisuuden vaativiin olosuhteisiin Gojolla on suunniteltuna oma kovaa kulutusta kestävä saippua-annostelija. Myös vaikean sekä keskivaikean lian pesuun on suunniteltu omat tehokkaat, mutta iholle hellävaraiset saippuat. 

Yrityksesi henkilöstö- tai asiakaskäyttöön tarkoitetut käsi- sekä nestesaippuat löydät Gojon valikoimista. Unohtamatta tietenkään elegantteja kosketusvapaita annostelijoita. Kaikki tarvittavat hygienia- sekä puhtaustuotteet löydät verkkokaupastamme Gojo -tuoteperheestä. 

Ota yhteyttä ja tilaa nyt 

Verkkokauppamme palvelee sinua ympäri vuoden juuri sinulle sopivina aikoina. Jos sinulle syntyy kysyttävää tai haluat varmistaa, mitkä olisivat parhaat Gojo -tuotteet juuri sinun yrityksellesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai edustajaamme. Autamme sinua löytämään kaikki yrityksesi hygieniaratkaisut. Apac Oy on toiminut Gojo -tuotteiden myyjänä jo vuosien ajan ja toimitamme yrityksesi tarvitsemat tuotteet vaivattomasti minne päin Suomea tahansa. Apac Oy on luotettava ja pitkäikäinen yhteistyökumppani yrityksellesi. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Sibeliustalo

“Meille ekologisuus on erittäin tärkeä asia, ja olemme saaneet Apacilta ympäristöystävälliset ja samalla tietysti myös ihmisystävälliset tuotteet. Tuotteet ovat riittoisia, toimivia ja voimme luottaa tuotetietoihin."

Jarno Kelo
Palvelujohtaja

Well-Net Oy

"Apacilta oltiin meille yhteydessä aikanaan ja pyydettiin päästä esittäytymään. Sanoin, että tänne vaan. Matti tuli paikalle ja siitä lähtien on käsidesit, saippuat ja liikelahjat hoidettu Apacin kautta."

Sami Westman
Toimitusjohtaja

Kauppakeskus Tuulonen
Kauppakeskus Tuulonen

"Olemme tienvarsipaikka, joten siistit ja hygieeniset wc-tilat ovat meille käyntikortti. Vaikka muut palvelut toimisivat hyvin, mutta wc-tilat ovat lähtiessä epäsiistit, sillä on suuri vaikutus mielikuvaan koko paikasta."

Jari Päivärinta

Ota yhteyttä asiantuntijaan

Suomen parasta palvelua

Hoidamme kaiken puolestasi – sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi hygieniatuotteista enää koskaan.

Haluatko kuulla lisää?

Sinua palvelee

Matti Forsell
Etelä-Suomi
050 413 1443

Ei kuvaa

Sami Lindeman
Pohjois-Suomi / Pohjanmaa
045 879 9223
sami.lindeman@apac.fi

Tuotteillamme on elinikäinen tehdastakuu

Asennuspalvelu kuuluu aina hintaan sopimusasiakkaille

Palvelumme on parempaa kuin muilla – teemme mitä lupaamme

Apac Oy

Karistonkatu 2 tila 22
15160 Lahti

Ota yhteyttä

Puh. 03 782 5985
toimisto@apac.fi

Seuraa meitä somessa

Copyright © 2024 Apac Oy