UV15-Wax 1 L

37,90 €
Veroton
Varastossa

UV15-Waxin ainutlaatuinen koostumus antaa syvän kiillon ja kestävän UV-suojan. Kehitetty erityisesti lasikuitu, metalli- ja kaikille maalatuille pinnoille. Se suojaa veneiden vastukselta auringon ultraviolettisäteilyltä ja pitää gelcoat pintaa valkoisempana pidempään. UV-15 vahan käyttö on nopeaa ja helppoa levittää.

Määrä

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

UV15-Wax pohjautuu molekyyliyhdisteeseen luonnon kovista vahoista ja on erityinen polymeeri - pohjainen UV-suojatuote. Sen ainutlaatuinen koostumus antaa syvän kiillon ja kestävän UV-suojan. Kehitetty erityisesti lasikuitu, metalli- ja kaikille maalatuille pinnoille. Se suojaa veneiden vastukselta auringon ultraviolettisäteilyltä ja pitää gelcoat pintaa valkoisempana pidempään. UV-15 vahan käyttö on nopeaa ja helppoa levittää.

Käyttöohjeet: HUOMIO: Ravista huolellisesti ennen käyttöä! Tarvittaessa esikäsittele pinta kiillottamalla, kiillotusyhdiste palauttaa alkuperäisen kiillon ennen vahaamista. Suositeltavat tuotteet ovat Yachtec Gloss tai Yachtec Relfex vaha. Ota sitten UV15-Wax pehmeällä puhtaalla liinalla ja levitä tämä pinnoille ohuelti. Odota, kunnes tuote on kuivunut ja kiilloita puhtaalla pehmeällä liinalla esim. Cartec kiilloitusliinalla. Silloin pinta on suojattu timantin kovalla suijakerroksella.

Tilausviitteet