Gloss Renovator - Heavy 1 L

47,90 €
Veroton
Varastossa

Tehokas hioma-aineyhdiste poistamaan veneiden ulkopinnoilta raskasta hapettumista, naarmuja, liituuntumista ja palauttaa haalistuneen värin takaisin gelcoat- ja maalatuille pinnoille. Erittäin vahva hiontakyky kiilloitukseen. Sisäinen voiteluaine estää tuotteen kuivumista lampaanvilla- tai vaahtomuovilaikkaan.

Määrä

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Tehokas hioma-aineyhdiste poistamaan veneiden ulkopinnoilta raskasta hapettumista, naarmuja, liituuntumista ja palauttaa haalistuneen värin takaisin gelcoat- ja maalatuille pinnoille. Erittäin vahva hiontakyky kiilloitukseen. Sisäinen voiteluaine estää tuotteen kuivumista lampaanvilla- tai vaahtomuovilaikkaan. Saavuttaaksesi alkuperäinen syvän kiillon ja suojauksen, käytä lopuksi YACHTEC REFLEX POLISH tai YAHCTGUARD tuotetta. 

Käyttöohjeet: Levitä pehmeällä puhtaalla liinalla päällekkäisin puhtain liikkein, kunnes haluttu lopputulos on saavutettu. Jos käytetään kiillotuskoneella, käytä asianmukaista lampaanvilla- tai vaahtomuovilaikkaa. Käytä koneellisesti matalia kierrosalueita. Pyyhi ylimääräinen aine pois pehmeällä naarmuttamattomalla (Cartec pun/harm. Mikrokuituliina) puhtaalla liinalla.

Tilausviitteet