Puzzi 8/1C Tekstiilipesuri / painehuuhtelukone

453,00 €
Veroton
Varastossa

Puzzi 8/1 C on näppärä, ammattikäyttöön mitoitettu tekstiilipesuri / painehuuhtelukone. Tyypillisiä kohteita ovat auton sisäpesu sekä huonekalukankaiden ja mattojen puhdistaminen. Tuote sisältää 4m letkun.

Määrä

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Käytännöllisen kokoinen ja helppokäyttöinen, ammattikäyttöön mitoitettu Puzzi 8/1C tekstiilipesuri on mainio työkalu mm. autofiksareille, taksi- ja bussifirmoille, siivouspalveluyrityksille sekä hotelleille. Ammattitason painehuuhtelukone sopii päivittäiseen käyttöön. Se on tehokas ja nopea ratkaisu kangaspintaisten autonistuimien ja sisäverhoilujen sekä huonekaluverhoilujen pesuun, ja lattiasuulakkeella varustettuna se soveltuu mattojen puhdistukseen. Pesuaineliuos puhdistaa pinnan ja tehokas imutoiminto poistaa lian ja suurimman osan kosteudesta, joko yhdellä kertaa tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan puhdas pinta, joka kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi.

Tilaa Puzzi 8/1C painehuuhtelukone kätevästi ja edullisesti suoraan netistä tai ota yhteyttä meihin. Autamme sinua oikean tuotteen valitsemisessa!

Tilausviitteet

Lataa

Puzzi 8/1C tuotekortti

Tuotteen tekniset tiedot ja varaosalista

Lataa (942k)