Hajunpoisto

Valikoimistamme löydät Airfresh-geelit ja -sprayt tehokkaaseen hajunpoistoon autoon, kotiin ja muihin sisätiloihin. Hajunpoistogeeli poistaa kaikki hajut ilmasta, kuten homeen, kissan, märän koiran tai savun hajun. Luonnonmukainen ja myrkytön tuote sisältää 40 eri mäntyöljyä. Pakkaus avataan, jonka jälkeen se pitää ilman raikkaana vähintään 2-3 viikkoa. Litran purkki toimii hajunpoistoon jopa 170 neliön tilassa. Valittavana on omenantuoksuinen ja hajusteeton vaihtoehto.

Meiltä saat myös tehokkaat ja hyväntuoksuiset sprayt, joilla hajunpoisto on nopeaa ja ilma on hetkessä raikas. Spray toimii erittäin hyvin myös tekstiileissä, joista se syö hajua tehokkaasti. Lisäksi tarjolla on esimerkiksi urheilukassiin laitettavia hajunpoistajia. Meidän kauttamme saat myös tilattua uv-valot, jotka helpottavat hajun aiheuttajan paikantamisen esimerkiksi sohvasta tai sängystä. Tämä on hyödyllinen lisälaite esimerkiksi palvelutaloissa, julkisissa tiloissa ja hotelleissa. Meiltä myrkyttömät Airfress-tuotteet luonnonmukaiseen hajunpoistoon.

Verkkokauppa palvelee sinua kellon ympäri. Tilaa siis hajunpoistotuotteet netistä helposti ja nopeasti tai ota meihin yhteyttä ja kysy lisää, mikäli kaipaat apua oikeiden tuotteiden valinnassa. Verkkokaupassamme aina nopea toimitus!

Tuotteita yhteensä 6 kpl.

Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet