Cartec vaha

Cartec vaha on kestävä ja laadukas autovaha ammattikäyttöön ja yksityishenkilöille. Puhdistava vaha poistaa hapettumat maalipinnasta. PTFE-vaha loihtii auton pinnalle korkeakiiltoisen kerroksen eikä jätä muoviosiin valkoisuutta. Cartec on suomalaisten ammattilaisten luottomerkki, jota on käytetty vuosikymmeniä.

Cartec vahat sisältävät myös nestemäisen kovavahan sekä pikavahan. Fast Glaze on nopea keino käsitellä pintoja, ja sopii hyvin myös tummille maalipinnoille! Tuotteet on helppo levittää, sillä ne eivät jämähdä kiinni. Tuotteiden vedenhylkivyys on erittäin hyvä. Kaikki Cartec autovahat sopivat korkealuokkaiseen ammattikäyttöön.

Cartec autovaha kestää

Cartec vaha pitää auton uuden näköisenä ja puhtaana pitkään. WaxCoat -kestovaha kestää auton pinnalla erittäin pitkään, samoin kuin kovavaha, Gold Wax, joka pitää auton pinnan siistinä jopa vuoden. Perfect Polish -vaha sopii tummiin autoihin, sillä se syventää värin ja hälventää naarmuja. Vahaus kannattaa uusia puolen vuoden välein.

Meiltä saat myös ammattikäyttöön tarkoitetut Cartec pesuaineet auton sisä- ja ulkopesuun. Kysy lisää tuotteistamme! Autamme mielellämme oikeiden vahojen ja pesutuotteiden valinnassa sekä opastamme niiden käytössä. Tilaa verkkokaupastamme ja saat tuotteet toimitettuna nopealla aikataululla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteita yhteensä 9 kpl.

Näytetään 1-9 yht. 9 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet