Cartec pesuaineet

Cartec pesuaineet ovat varma valinta auton pesuun, sillä niiden hinta-laatusuhde on ensiluokkainen ja tuotteita on helppo käyttää niin ammattilaisten kuin yksityishenkilöidenkin. Pesuaineilla puhdistat auton käden käänteessä sisältä ja ulkoa. Cartec on hollantilainen laatumerkki, joka ollut jo 35 vuotta Suomen markkinoilla. Perheyritys on keskittynyt laadukkaiden aineiden kehittämiseen, ja jotkut Cartec pesuaineet on patentoitu.

Cartec pesuaineet auton sisä- ja ulkopinnoille

Sisäpesuaineet puhdistavat auton sisäosat ja penkit helposti materiaalista riippumatta. Valikoimaan kuuluu pesuaineita ja pinnoitteita tekstiileille ja nahalle. Cartecin ulkopuhdistusaineisiin kuuluvat esipesuaineet, shampoot ja muut puhdistusaineet, kuten ikkunanpesuaineet. Cartec pesuaineet pitävät sisällään vaahtoavaa esipesuainetta, liuotinvapaata esipesuainetta, shampoota, vanteenpuhdistusainetta sekä moottorinpesuainetta. Lisäksi valikoimista löytyy raudanpoistoaine, joka suihkutetaan auton pintaan ja huuhdellaan pois.

Cartec pesuaineet ovat vahvoja tiivisteitä, joten on suositeltavaa noudattaa annosteluohjeita, jotta lopputulos on mahdollisimman hyvä. Tuotteet ovat erittäin riittoisia, sillä yleensä jopa korkillinen ainetta sekoitetaan 10 litraan vettä.

Neuvomme mielellämme oikeiden tuotteiden valinnassa ja niiden käytössä. Meiltä saat myös laadukkaat Cartec vahat, jotka pitävät auton puhtaana ja uuden näköisenä pitkään. Nopeat toimitukset!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuotteita yhteensä 18 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 18 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet