Cartec tuotteet

Cartec tuotteet ovat ammattilaistuotteita, jotka sopivat myös autostaan huolehtiville yksityishenkilöille. Tilaa verkkokaupasta nopealla toimituksella!

Cartec tuotteet auton ulkopesuun

Cartec tuotteet ovat suosittuja, sillä niissä on ammattilaislaatu, mutta kuluttajaystävällinen hinta. Tuoteperheeseen kuuluu Cartecin suosituin tuote, Wheel Cleaner, joka on tehokas ja helppokäyttöinen vanneaine. Tuotetta ei tarvitse hangata lainkaan, sillä se levitetään ja huuhdellaan pois painepesurilla ja jäljestä tulee puhdasta.

Esipesuaine eli liuotin, kuten Forte tai All Purpose, levitetään auton pinnalle ja huuhdellaan pois esimerkiksi painepesurilla. Sen jälkeen auto pitää pestä vahashampoolla tai vahattomalla shampoolla, jos se halutaan vahata erikseen pesun jälkeen. Pesuaineet ovat vahvoja tiivisteitä, joten yksi korkillinen tulee sekoittaa 10 litraan vettä. Koska kyseessä on ammattilaistuotteet, annosteluohjeita on hyvä noudattaa, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Pesun jälkeen auto kannattaa kuivata säämiskällä tai pyyhkeellä.

Cartec tuotteet sisältävät myös Iron Wash -raudanpoistoaineen ja pienpoistoaineen. Lisäksi valikoimaan kuuluu ikkunanpesuaine sekä kätevä jäänpoistospray, joka sulattaa ikkunat jopa -20 asteen pakkasessa eikä raappausta tarvita.

Auton vahaus

Tummiin autoihin sopii erityisen hyvin Perfect Polish -vaha, joka syventää väriä, puhdistaa maalipinnan ja hälventää naarmuja. Yksi vahauskerta kestää noin puoli vuotta. Cartec Gold Wax on kovavaha, joka kestää vuoden. Se on ylivoimainen autovaha. Molemmat vahat ovat helppoja levittää sienellä tai liinalla koko auton pintaan, jonka jälkeen pinta muuttuu harmaaksi. Sen jälkeen se pyyhitään puhtaaksi.

Cartec tuotteet sisältävät myös pikavahan, joka voidaan levittää tai suihkuttaa märkään tai kuivaan pintaan. Sen jälkeen auton voi huuhdella tai pyyhkiä.

Pesuaineet auton sisäpesu

Interior käy auton sisätiloihin muoviosille sekä kangas- ja nahkapenkeille. Vaikka penkit olisivat kuinka likaiset, aineen avulla saat kerralla puhdasta. Kojelauta tulee Dash fresh -puhdistusaineella uuden näköiseksi, mutta ei liian kiiltäväksi, jotta aurinko ei häikäise.

Cartec tuotteet takaavat myös hyvän tai neutraalin tuoksun auton sisätiloissa. Tuoteperhe sisältää hajunpoistoon erilaisia spray-tuoksuja. Niitä on saatavilla myös tuoksuttomina versioina.

Ota yhteyttä!

Tuotteita yhteensä 92 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 92 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet