Teipit

Tilaa Dymo Labelwriter, Brother ja Casio-teipit netistä! Verkkokaupassamme laaja valikoima. Autamme sinua myös valitsemaan oikeat tuotteet tarvittaessa.

Dymo-teipit kestävään käyttöön

Monikäyttöinen ja pitävä Dymo teippi sopii minne vain: toimistoon, kotiin, puutarhaan tai muuhun kestävään käyttöön! 12 mm leveään Dymo teippiin saa mustat tekstit keltaisella tai valkoisella taustalla. Helppokäyttöisessä kasetissa on 7 metriä teippiä ja se sopii moneen Dymon teippikirjoittimeen.

Nämä tuotteet kestävät erinomaisesti kulutusta, vettä, vaihtelevia lämpötiloja, naarmuja, öljyä ja kemikaaleja. Tulostusmekanismi on ympäristöystävällinen ja edullinen.

Myös muut teipit ja tarrat

Lisäksi valikoimastamme löytyy vinyyliteippi, jossa on hyvä pysyvyys ja liuottimen kesto. Sitä käytetään esimerkiksi sähkö- ja lvi-töissä, teollisuudessa ja laboratorioissa. Elektroniikkaan tarkoitettuja kutistesukkia löytyy myös suoraan varastostamme. Verkkokaupastamme löytyy myös Dymo LabelWriterin sekä Brotherin teipit ja tarrat. Lisäksi meillä on Casion teippejä.

Tilaa meiltä kätevät toimistotarvikkeet kotiin ja työpaikalle - tilaa helposti netistä tai ota yhteyttä ja kysy lisää. Kuljetamme tuotteet nopeasti annettuun toimitusosoitteeseen. Jos tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa tai käytössä, autamme mielellämme. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Tuotteita yhteensä 11 kpl.

Näytetään 1-11 yht. 11 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet