Yachtec veneenhoitotuotteet

Korkealaatuiset Yachtec veneenhoitotuotteet - The Professional choice

Yachtec-puhdistustuotteet on suunniteltu erityisesti veneiden huoltoon. Puhdistusaineilla poistat öljyn ja muun lian lasikuidusta, metallista ja maalatuilta pinnoilta. Kun valitset ammattikäyttöön tarkoitetut veneenhoitotuotteet, saat hankaamatta puhdasta! Suihkuta, anna vaikuttaa ja huuhtele.

Valikoimastamme löydät tuotteet veneen puhdistukseen, hiontaan ja vahaamiseen. Allround-puhdistusaineella peset myös veneen kannen ja muut osat. Ainetta voidaan käyttää myös esimerkiksi matkailuautojen pesemiseen. Pesuaineissamme ei käytetä liuotinaineita, jotka kuivattavat ja haurastuttavat tiivisteitä. Kaikissa sisäpuhdistusaineissa on parempi uv-suoja, kuin autonpuhdistusaineissa, joten kannattaa valita veneilyyn sopivat tuotteet.

Venevahat ja muut tuotteet veneen hoitoon

Veneenhoitotuotteisiin kuuluu myös Reflex Polish puhdistava venevaha, joka on helppo levittää käsin tai koneella. Levityksen jälkeen vaha muuttuu harmaaksi, jonka jälkeen se pyyhitään pois. UV15-vaha kestää auringonvaloa hyvin, joten se soveltuu veneilyyn erinomaisesti. Vaha estää lian tarttumisen veneen pintaan, joten vene säilyy hyvässä kunnossa, jos vahaa lisää muutaman kerran vuodessa. Kannattaa myös vahata veneen pohja, jotta vene liukuu paremmin ja pohjan pinta pysyy puhtaana. Tilaa meiltä laadukkaat venevahat kätevästi netistä.

Cartec veneenhoitotuotteet ovat ammattituotteita, joita käytetään esimerkiksi telakoilla, mutta ne sopivat hintansa ja helppokäyttöisyytensä vuoksi myös yksityiskäyttöön. Merkki on ollut Suomessa jo 35 vuotta, ja saavuttanut vahvan jalansijan ammattituotteena. Tuotteissa on erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

Me Apacilla autamme oikeiden tuotteiden valinnassa. Meiltä saa teknistä neuvontaa ja käyttöneuvontaa. Järjestämme myös venekoulutuksia muutaman kerran kuukaudessa. Koulutusajankohtia voit tiedustella puhelimitse.

Näillä tuotteilla on huollettu Spede Pasasen kultaista venettä:

Yachtec veneenhoitotuotteet ja Speden veneVenevahat myös Spedelle

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 19 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet