Vendor paperit

Vendor pyyheautomaatit ja annostelijat helposti verkosta

Vendor pyyheautomaatti on erittäin helppo ja nopea täyttää. Kuituvahvistetun kertakäyttöisen pyyhkeen ansiosta pyyhettä ei tarvitse pujottaa mekanismiin joka kerta uudelleen. Aikaa säästyy oikeaan siivoustyöhön! Uusi pyyhenippu kiinnittyy edelliseen, ja täytön yhteydessä ei synny hukkaa. Käytetty pyyhe kerääntyy takaisin automaattiin ja pakkautuu tiiviiksi rullaksi. WC-tilassa ei kerry roskaa lattioille ja roskakoreihin.

Pyyheautomaatissa on suuri yli 350 pyyhintäkerran kapasiteetti. Laitteita ei välttämättä tarvitse olla tilassa useita tai tilan siivouskäyntejä voidaan mahdollisesti harventaa.

Vendor pyyhe on pakattu kompaktin kokoisiin pyyhenippuihin, joita mahtuu siivousvaunuun vaivattomasti useita. Jälleen säästyy aikaa oikeaan siivoustyöhön, ei siivouskaapilla edestakaisin ravaamiseen. Koska tuote on kertakäyttöinen, ei siivouskomerossa tarvitse olla tilaa käytetylle pyyhkeelle. Pyyhe on ekologinen ja ympäristömerkitty. Se voidaan hävittää energiajätteenä tai kompostoimalla.

Vendor pyyheautomaatteja on saatavilla 300 eri värissä ja automaatti on mahdollista jopa kustomoida yrityksen tai vaikka urheiluseuran logolla. Vendor hygieniatuotesarjaan kuuluu pyyheautomaatin lisäksi kaikki julkisissa wc-tiloissa tarvittavat annostelijat ja tarvikkeet, kuten saippua-annostelija, WC-paperiannostelija, naisten hygienia-astia, ilmanraikastin sekä wc-harja.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet