Annostelijat

Katrin käsipaperiannostelija & käsipyyheannostelija netistä

Tilaa käsipyyheannostelija tai käsipaperiannostelija netistä edullisesti ja nopeasti! Meiltä saat tyylikkäät ja helppohoitoiset Wepa-käsipaperiannostelijat ja WC-paperiannostelijat helposti verkkokaupasta. Tutustu alta ja tilaa netistä jo tänään.

Käsipyyheannostelija on ekologinen valinta, sillä paperia tulee vain arkki kerrallaan eikä ylimääräistä jätettä synny. Ympäristömerkityt arkit voidaan hävittää energiajätteessä tai kompostoimalla. Paperin voi vetää kätevästi yhdellä kädellä, jolloin myös paperin ottaminen on helppoa ja hygieenistä. Vessojen roska-astiat eivät täyty turhasta paperista ja vessanpöntöt eivät tukkeudu.

Käsipyyheannostelija on helppo täyttää

Käsipaperiannostelija on helppo pitää toimivana, sillä sitä voidaan täyttää kaiken aikaa eikä tarvitse odottaa, että pyyhe loppuu. Se on kustannustehokas valinta, sillä täyttöpakkaukset vievät vain vähän säilytystilaa ja ovat edullisia toimittaa. Yhdessä paketissa on 3 750 arkkia, joten se riittää pitkäksi aikaa.

Käsipyyheannostelijoita on tarjolla eri kokoisina, joista kompaktimmat mahtuvat pienempiin tiloihin. Ne voidaan täyttää oman valinnan mukaan joko ylhäältä tai alhaalta, ja avata avaimella tai ilman. Kauniisti muotoillut Katrin käsipaperiannostelijat soveltuvat wc-tilojen lisäksi myös esimerkiksi keittiöön tai muuhun tilaan.

Valikoimastamme löytyy myös laadukkaita Katrin wc-paperiannostelijoita, joihin mahtuu useampi paperirulla. Annostelijoita on helppo täyttää. Tilaa nyt laadukkaat tuotteet verkkokaupastamme!

Tuotteita yhteensä 8 kpl.

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet